3
Mrt
Lijsttrekkersdebat Landelijk Noord-Holland

Op 14 maart 2019 organiseren verschillende agrarische partners in Noord-Holland een groot verkiezingsdebat rond de Provinciale Statenverkiezingen. Benieuwd naar de plannen die de politieke partijen hebben voor de agrarische sector? Kom dan naar het verkiezingsdebat op 14 maart bij het Clusius College in Alkmaar. 
 

Datum: 14 maart
Tijd: inloop 19.30 uur - aanvang 20.00 uur- einde debat 21.30 uur 
Locatie: Clusius College Alkmaar, Drechterwaard 10

Uw stem is belangrijk

Op 20 maart gaan we naar de stembus. Dan zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschapsverkiezingen. Als u stemt, bepaalt u samen met andere kiezers welke partijen en personen in de Provinciale Staten en in het algemeen bestuur van uw waterschap komen. Voor u als agrarisch ondernemer is dit belangrijk. Actuele zaken in Noord-Holland op het gebied van land- en tuinbouw zijn onder andere biodiversiteit, bodemdaling, energie transitie en klimaat.

Kom, praat mee, discussieer en vorm uw mening!

Onder leiding van Anouschka Laheij worden zes lijsttrekkers van de grootste partijen in Noord-Holland (D’66, VVD, PvdA, CDA, GL, SP) uitgedaagd antwoord te geven op een aantal scherpe stellingen, opgesteld door de  agrarische sector. Welke plannen hebben de politieke partijen voor de agrarische sector en wilt u hier alles over te weten komen? Kom dan naar het lijsttrekkersdebat ‘Landelijk Noord-Holland’ in Alkmaar.

Meld hier aan.

Plaats een reactie